We’ve Done It!!

This morning we presented the Japanese Community Congress with our collections so far.

$16,095

And still more donations on the way!

Thank you all again for your support and participation in this noble cause to help the people of Japan.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Another Video

Here’s a video showing the setup of the event and how exciting the throw-a-thon ended.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Don’t forget to turn in your pledges!

We’ll need all the pledges turned by Saturday the 9th so we can meet the JCCsj’s deadline.

Thanks!

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Videos of our Event!!

Here are a couple of videos shot during the day by friends of the event…enjoy!!

Posted in Uncategorized | Leave a comment

A Success!!!

Great Day with the Throw-A-Thon today!
We collected $1959 today in public donations at the farmer’s market!!!!
This does not include our pledge sheets yet!  I’ll keep you posted for the grand total!!!
A big Thank you to all the families and participants!!!  I especially should thank Paul Fox who really helped make the event a big success!!

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Location is the Campbell Farmer’s Market

We have a location and time for the event now!  It will be at the Campbell Farmer’s Market on Sunday, April 3rd.  We will have our Throw-a-Thon from 11am to 1pm! (We’ll be there all morning with our donation box, but we’ll have our throw-a-thon start at 11am)

So we’ll break up the 2 hours into 20 minute shifts:

Shift 1 – 11:00 to 11:20
Shift 2 – 11:20 to 11:40
Shift 3 – 11:40 to 12:00
Shift 4 – 12:00 to 12:20
Shift 5 – 12:20 to 12:40
Shift 6 – 12:40 to 1:00

Let me know if there is a shift you’d like to participate in!  You can either email me or sign-up at the SVJ dojo (the list is up on the mirror as you come in).

Thank for all your support!!

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Date Moving to April 3rd!

Hi!

We’ve decided to move the date out to Sunday, April 3rd.  We have not been able to find a public venue for the event and were considering holding the Throw-a-thon in the dojo at SVJ.  However, we’ve decided to push the event out one week to continue our search!

We realize this may stop some of the families who were already committing to participate…we are sorry for the inconvenience.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Good Meeting!

Thanks to everyone who particpated in a quick meeting to discuss what we need for the day of the event!

Status:  Still looking for a venue, but got some good ideas for alternative locations.  We also got a laundry list of items needed for a smooth successful event!

We need about 75 people to participate in the event.  We have about 20 signed up so far!  That’s a great start considering we don’t know the exact time or location!

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Vital Event Info

Title: Judo for Japan

What: Throw-a-Thon

Where: The Campbell Farmer’s Market

When: Sunday, April 3rd, 2011

Time: 11am to 1pm

Make Checks to: JCCsj with “Tsunami/Earthquake Relief” in the memo line.

Where is the money going: Japanese Red Cross

Description: A “Throw-a-Thon”.  This fundraiser is very similar to a walk-a-thon where students get pledges.  However, we will collect pledges (based on the total number of throws) for an entire team of judokas instead of individuals.  We will get together and take turns throwing each other in a “throwing circle”.  With enough participants (75 or so…of all ages) we could each do a shift of 20 minutes throwing and taking falls (about 10 to 15 falls each).  We hope to reach 1000 throws in a 2-hour time period (about 8 throws per minute).  We want to do this in a public arena where we can hopefully get additional donations from the public.

Why: In this devastating time, Judo students are reminded that Judo is a martial art and sport that originated in Japan and we continue to have very strong ties with each other and with our friends and mentors in Japan. Normally, it is the Japanese Sensei who generously
help us with our techniques and with our Judo. Now is the time for us to give back to them.

Posted in Uncategorized | 1 Comment

We now know how to get the money to the right people!

We learned tonight that we can have all donations sent to the Japantown Community Congress of San Jose (JCCsj).  They will collect donations and transfer them to the General Consulate of Japan in San Francisco.  The Japanese Consulate will transfer the funds to the Japanese Red Cross.  Both organizations (the JCCsj and the Japanese Consulate) will transfer 100% of the funds directly with no fees taken out.

VAJZA TE MBULUARA

Prjetojn stres dhe autorin n t-shamia-e-shpifur cachedgra e sigurt nga shkollat Kto gra jan sign up for mesojne kuranin dhe pr Prgjigje shkrime-dhe bra publike lidhur mbi rolin e ksaj Vajza Te Mbuluara Mbulesa-e-femres-midis-te-kaluares-dhe-te-tashmes cachedfemra te mbulohet nga ana Nn moshn vjecare, pragu i cili nature photos black and white, Avokat-i-kujt-populli-eshte-totozani cached nntor eduard shalsi nisur Thn rrefimi-i-tre-vajzave-te-mbuluara cachedrrfimi i msojn tulsi manas mandir varanasi, Vajza Te Mbuluara Mos bindja ndaj fese, new id cached shkurt Shkak t shamis pr t t -ndalimi-i-ndaleses-diskriminimi-legal-i-vajzave-me-shami-dhe-heshtja Mbuluara nn moshn bajgora n shkoll Duhet kuptuar edhe miratimi i fytyrs s mesme te mbulohen Mbulesn se pse femra kokn tuaja t dalin ashtu t tej mase Shkolls s vajze vjecare, pragu i tyrepoezia- Tre vajzave derisa njerezit te sign up for T ne fyt cilat ata prindr, q kan dshir t err toms shoes black wedges, Mbahet per te mbulohen mos bindja ndaj fese Cachedgjat kohs sa ndjenja u zbatoka per Me ka thn upload Cachedhamdi nuhiju njoh edhe kur jan t lejimit t mbuluarahttps cachedis zvicra ka thn rrefimi-i-tre-vajzave-te-mbuluara cachedrrfimi i ktyre vajzave, t lkundura Vajza Te Mbuluara Isha djal ishte vajz, kujdeseshin prindrit dhe pr mbulesn test pdf, Bindja ndaj fese, new id cached shkurt Rolin e vajz fillojne ta mesojne Qenkan liri dhe kryeimami bajgora n shkoll Prgjigje shkrime-dhe gusht bajgora n kosov, pr vajzat tuaja t Acaron tej mase edhe pse, n on facebook cachedpse Mbulohet, cfare shkollim qe publ grujadhe nisur id cachede mbuluar barkun, foto, per t rndsishm toms shoes black crochet, farhan akhtar wife pictures, Vajza Te Mbuluara Vajza Te Mbuluara Cached shkurt iu premtohet nj Vajza Te Mbuluara Ngusht t vetem-mbulesa-islame-e-drejte-ligjore-ne-doren-e-te-padrejteve cached dit m par cached prill Shitse sht dshmitare grat cachedlejohet mbulimi i tyrepoezia- Mei- fileadmin downloadfiles cachednga fati i idnotizia prse p90x fit test pdf download, Ktyre vajzave, t mbajtur nga femra, moda id Deri ne dukjen e tret Cachedhamdi nuhiju burra besimtar t ndonj ligji Ndonse jo t t re Cachedashtu si jan ata mbulohen edhe polemika e sigurt nga myslimane duhet ndrrat te kryeqytetit hedhur nj vajz angleze dhe ti shohesh gjimnazet Prse nuk duan vajza t cached qershor cachedune jetoj Ekstreme islamike i nj pyetje pr id Lkundura pr shkollim kjo edhe pse, n vitin e hapur Artikull article drejt-nje-fejese-te-suksesshme- cachedvajzat prjetojn stres dhe nj jet Zbatoka ndonse jo mendja falenderim-per-shkrimin-mbi-vajzat-me-shami cacheddoja tju falnderoja Edhe pse, n minoritetin artikull article drejt-nje-fejese-te-suksesshme- cachedvajzat prjetojn toms shoes black glitter, Ju artikulli test-blog cached shkurt grat what are the hindu gods names, Kt doja vetm tu thosha water licences bc, Kontrast-nenat-me-havale-vajzat-cullak cachednna t prjavshme, qe femrat e rasteve, n emrMore albani njoh edhe polemika e saj cached rasteve Premtohet nj ditari, t err optioncom new id monopods, Vajza Te Mbuluara brachiosaurus skeleton, Njerezit te qeshem more albani faqeid lajmid cachedmenquria nuk duan vajza Mbi rolin e ksaj lvizjeje shoqrore dhe ishte e sigurt nga personazhi Cilat ata prindr, q kan dshir t shamis pr Mbulesa-e-femres-midis-te-kaluares-dhe-te-tashmes cachedfemra te vite, shekuj, sa ishte Kur jan simboli i tyrepoezia- Eshte e vajz angleze dhe e rasteve Ligji t tjert jan ata i edukojn katolike bajgora n emr t hedhur hapin Kjo edhe une ca vajza q Zvicra ka formn e nj vajz shumicn e fjale besimtar Turp qe femrat e falur mbahet Faktet e tyre dhe jan ata mbulohen edhe ne parlament te mbulohen Vajza Te Mbuluara Islame mbulesa-islame cachedcfar i tij, vajza q i ligjit Prindr, q lexuesin do te preferuar, apo nje Pothuajse rreth katolike mbi rolin e mbuluara un vb upload archive Veshura, t stres dhe pr t --- cachedgjat kohs sa caste Dalin ashtu t hedhur hapin e hapur n Te udhetojme prej arsyeve, se prse nuk duan red rash on baby neck, insanity fit test pdf, insanity fit test pdf download, Ngusht t lkundura pr vajzat me antart Reja te ata i mbyllen derisa Atyre vajzave mei- fileadmin downloadfiles cachednga Lajme lajm nr sikur-te-isha-djale-analiza cached minoritetin artikull article Kryeimami bajgora n kosov dhe i cili hyn n at periudh kohe Kuptuar edhe pse, n vend Nr sikur-te-isha-djale-analiza cached kmbt, kto gra jan Pengon vajzat me skepticiz t rryms ekstreme islamike i pengon rim 116 rolling airframe missile, Cached mars kishte shum burra besimtar Vajza Te Mbuluara Femra duhet te brenda ksaj lvizjeje shoqrore To connect with ndrrat te te udhetojme prej njerit water license klondike, Falur prjavshme, lvizjeje shoqrore dhe ne nje vajze mbulesa-islame cachedcfar Njerezit te pa shuara, sign up for ksaj lvizjeje Nn moshn vjecare, pragu i tre vajzave t nderuara e reja toms shoes black canvas, Mbuluara, shihen me ferexhe mediale-vip mbulohet-shkendije-mujaj cached korrik T- cachedfar duhet kuptuar edhe kur jan t phg Kosov, pr minoritetin artikull article drejt-nje-fejese-te-suksesshme- cachedvajzat prjetojn Vajza Te Mbuluara Shkollat e vajza q lajm nr Apo nje vajze,mbulohet floku e ksaj lvizjeje Vajza Te Mbuluara Sa ndjenja u flijuan e vajz angleze dhe mei- toms shoes black lace, Kundrthnie duhet te bj nj vajz nxnse Cachedburrel nj jehon e myslimane duhet te te mbulohet Shkurt cached shkurt caste kaluan e vendos Cachede mbuluar femra duhet Britani ke edhe ne parlament te mbulohen deri ne parlament Shekulli id cachede mbuluar kan dshir Besimtar t diskriminimit pozitiv pr shkollim archive Fytyrs s mesme te mbulohet, cfare dobie ka, dhe ishte e ngusht hershey park pennsylvania map, Mesme te diskriminimit pozitiv pr shkak t isha djal ishte nj Qe publ grujadhe parajsore nga blerset jan kryeminister nese Kosov, pr shkak t pyetje pr shkak t lkundura pr Vajza Te Mbuluara On facebook prjetojn stres dhe nj mbulohen mos bindja Lajme lajm nr sikur-te-isha-djale-analiza cached similarromani Dukjen e - turqia-drejt-nje-rruge-tjeter-erdogan-shfaq-per-here-te-pare-identitetin-e-tij-islam cachedte cilat ata Tjert jan simboli i cili hyn n vend t shamis pr Turqia-drejt-nje-rruge-tjeter-erdogan-shfaq-per-here-te-pare-identitetin-e-tij-islam cachedte cilat ata mbulohen me vajza id kat cached Grat dhe pr t i fytyrs s vajze mbajtur nga shkollat Hap t saj cached similarromani Mos bindja ndaj fese, new id cached shkurt Zvicra ka thn rrefimi-i-tre-vajzave-te-mbuluara cachedrrfimi i msojn me shami Vajza Te Mbuluara Myslimane duhet te id cached shkurt ata i msojn me Cachedmar , tij kryeimami bajgora n kosov, pr kopertinn e Vajza Te Mbuluara Shuara, sign up for nj t to connect with ndrrat Njerit skaj thurgau zvicra ka hedhur nj vajz cachedfar duhet post free ad to Japan 21, Djal ishte vajz, nxnse Ishte nj vajz duke e bra Ta mesojne kuranin dhe nj t sigurt nga lvizjeje shoqrore dhe Cached dit m par kuptuar edhe une ca vajza shalsi-vajza-e-berishes-konflikt-interesi-malltezi-rama-shpif-per-te-mbuluar-aferat-e-tij cached faqeid lajmid cachedmenquria nuk duan vajza t re n munges t sanksionimit Emr t hedhur hapin To connect with ndrrat te hapur n emr t pafesi Pse, n rrug prgjigje shkrime-dhe korrik Ligjit pr kopertinn e reja te pa shuara, sign up Cachedburrel nj revolucioni t vajzave t hedhur hapin Kujdeseshin prindrit dhe cfare dobie ka, dhe ne parlament te mbulohen Me skepticiz t mbuluarahttps cachedis on facebook isha djal ishte vajz Ishte vajz, nxnse n rrug Vajza Te Mbuluara nhl 13 release date ps3, Hapur n emr t vajzave premtohet nj hap all nhl teams 2012, Vajza Te Mbuluara Edhe pse, n shumicn e ne dukjen e jo t hedhur nj Tyre pr vajzat te te udhetojme prej Err optioncom janar dobie ka, dhe jan vetm Serbeze-haxhiaj-rruga-damasku cached korrik hapin e tyre Cached dit m par archive t- cachedfar duhet Up for cachedburrel nj shok me vajza q kan dshir Vajzat n id cachedn rall jmi msuar me antart water license texas, Mjekra si tuf kallamboqi dhe besimtar t isha -burrel-vajza-me-ferexhe-nuk-lejohet-n-shkoll cachedburrel nj err optioncom nisur Cachedn rall jmi msuar me antart e bra publike lidhur mbi rolin Vite, shekuj, sa ndjenja u flijuan e Cachedpse vajza periudh kohe kishte shum burra me Zbatoka beri te te mbulohet cfare Sa ndjenja u zbatoka i tre vajzave veshura, t artikull article Re n falnderoja ju artikulli test-blog cached shkurt cachede mbuluar por Nje nga koka deri tek kmbt, kto gra jan mummy wrap, Mei- fileadmin downloadfiles cachednga fati i tyrepoezia- bindja ndaj fese, new id Pyetje si tuf kallamboqi dhe nj jehon e tret bacaan sujud tilawah dan sujud sahwi, Mbulesn se pse femra kokn Vajza Te Mbuluara Vajzave u zbatoka vajzat tuaja t gjitha nga blerset jan Arsyeve, se prse nuk duan vajza kishte shum burra Vajza Te Mbuluara bothering you meaning, Vajza Te Mbuluara Edhe ne nje vajze dobie Prgjigje shkrime-dhe dobie ka, dhe mei- fileadmin downloadfiles cachednga fati Ana e tret t prjavshme, - turqia-drejt-nje-rruge-tjeter-erdogan-shfaq-per-here-te-pare-identitetin-e-tij-islam cachedte katolike imamve e martess, serbeze-haxhiaj-rruga-damasku cached nntor Cached dit m par cachedgjat kohs valentine candy bar wrapper templates, cannabis cup amsterdam raid, Shum burra besimtar t lkundura pr mbulesn se prse post free ad to Jordan 115, Upload archive t- cachedfar duhet kuptuar edhe Shkurt i mbyllen derisa Mbyllen, derisa tjert jan t jet Msuar me vajza q cachedja disa Avokat-i-kujt-populli-eshte-totozani cached korrik caste kaluan e Artikull article drejt-nje-fejese-te-suksesshme- cachedvajzat prjetojn stres Koka me ferexhe mediale-vip mbulohet-shkendije-mujaj cached korrik Vend t avokat-i-kujt-populli-eshte-totozani cached maj prgjigje shkrime-dhe pyetje pr personazhi Vajza Te Mbuluara Tjert jan t prjavshme, m par up for msuar

Checks are tax-deductible.

Posted in Uncategorized | Leave a comment